Sponsor de Historische Collectie

De Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen ontvangt geen subsidies, wij zijn afhankelijk van donaties, giften en verkoop van gebruikte militaria via de webshop. Om extra inkomsten te verkrijgen bestaat de mogelijkheid van sponsoring.

Wil je de SHCRB&T ook GRATIS sponsoren?
Bestel je wel eens artikelen via online winkelen bij een webshop zoals bv. BOL.com? Vanaf nu kun je via de onderstaande link ook bestellingen doen bij meer dan 500 webwinkels (grote webwinkels zoals Coolblue, Booking en Expedia doen ook mee), echter krijgt de SHCRB&T bij elke bestelling een kleine commissie. Voor jou verandert er niets en het kost je geen cent extra, je besteld gewoon bij een webwinkel, alleen maak je nu gebruik van de link op deze pagina.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Van deze commissie wordt 75% gestort op de bankrekening van de SHCRB&T. Of je nu rechtstreeks naar een webwinkel gaat of je gaat via de onderstaande link naar een webwinkel, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval wordt dus een commissie uitgekeerd en profiteert de SHCRB&T hier direct van. Zorg er dus voor dat je voortaan jouw online aankopen bij diverse webwinkels doet via deze pagina. Voor jou een kleine moeite, voor de SHCRB&T zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner onderaan deze pagina. Klik vervolgens op het logo van de winkel en bestellen maar. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de SHCRB&T weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de SHCRB&T is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij een webwinkel een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij een webwinkel doet, levert de SHCRB&T niets op.

NB: Kopieer de URL en plaats deze bij uw Favorieten in uw browser. Dat vereenvoudigd de volgende keer het zoeken of lees bij het submenu "Browser extensie" hoe u dat eenvoudig kunt doen om de link nooit meer te vergeten.