Word vrijwilliger

De Stichting Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers om ons huidige team van vrijwilligers te versterken. Zo zijn wij op zoek naar:

  • Vrijwilligers voor het rondleiden van bezoekers, zowel civiel als militair
  • Vrijwilligers voor het uitvoeren van hand- en spandiensten, onderhoud collectie enz.

De Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen heeft tevens de beschikking over een Multifunctionele ruimte ‘De Palmpit’/VOC Midden Nederland met kantine en een vergaderzaal. Voor het faciliteren van diverse activiteiten zijn wij op zoek naar:

  • Kantinebeheerder MFR De Palmpit/VOC Midden Nederland
  • Kantinemedewerkers (oproepbasis)

Beschikt u over vrije tijd (ook in de avonduren en tijdens weekenden) en hebt u affiniteit met de militaire geschiedenis of heeft u horeca ervaring, dan is een vrijwilligersfunctie bij de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen misschien iets voor u. Vrijwilligers met een militaire achtergrond en mogelijke uitzendervaring genieten de voorkeur. Bent u in het bezit van een rijbewijs en komt u uit de regio Soesterberg, dan is het solliciteren op bovengenoemde vrijwilligersfuncties zeker aan te bevelen. Uiteraard wordt u goed begeleid zodat de inwerkperiode zo kort mogelijk zal duren.

Een vrijwilligerscontract, een VOG en een screening zijn onderdeel van de sollicitatie procedure. Heeft u interesse in een vrijwilligersfunctie bij de Historische Collectie B&T,  vul dan onderstaand sollicitatieformulier in  (opent als Excel-bestand). Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Sollicitatieformulier vrijwilliger SHCRB&T

Voor informatie over de functie van Kantinebeheerder MFR De Palmpit/VOC Midden Nederland kunt u klikken op de onderstaande link.

Functieprofiel Kantinebeheerder MFR De Palmpit

Voor informatie over bovengenoemde functies of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Beheerder van de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen. Ga hiervoor naar de contactpagina.