Steun de Historische Collectie

De Stichting Historische Collectie Regiment Bevoorradings-& Transporttroepen (SHCRB&T) krijgt jaarlijks een bijdrage van de Traditie Commissie Koninklijke Landmacht. De bezuinigingen bij Defensie van de afgelopen jaren hebben ook de Historische Collecties van de KL getroffen, dus ook uw Regimentscollectie. De jaarlijkse financiële bijdrage is in rap tempo afgebouwd. Het bestuur van de SHCRB&T is van mening dat actieve militairen van ons Regiment, maar ook postactieven, veteranen en overige bezoekers er recht op hebben dat een kwalitatief hoogstaande Regimentscollectie moet kunnen worden getoond, op meerdere dagen per week.

Overmaken donatie

Het bestuur van de SHCRB&T nodigt u daarom uit om de historische collectie d.m.v. een eenmalige of een jaarlijkse (vaste) bijdrage te willen steunen. Indien u van mening bent dat uw historische collectie moet blijven bestaan, dan kunt u uw eenmalige/jaarlijkse (vaste) donatie overmaken op IBAN-nummer NL66 RABO 0158 8700 26 t.n.v. SHCRB&T te Waddinxveen o.v.v. donatie Historische Collectie B&T.

Donatie via iDeal

Via onderstaande QR-code kunt u uw donatie ook doen via iDeal in uw eigen vertrouwde bank-omgeving. Open uw bank-app op uw mobiele telefoon en open de QR-app van uw bank. Het donatie-bedrag staat nu standaard op € 0,25, u kunt dit bedrag naar eigen draagkracht aanpassen en volg de verdere aanwijzigingen.

                                                                            

De SHCRB&T is een ANBI-instelling, giften zijn aftrekbaar voor uw Inkomstenbelasting aangifte en giften aan culturele instellingen zijn extra aantrekkelijk.