Bibliotheek

In onze zeer uitgebreide bibliotheek vindt u een scala aan boeken en publicaties over AAT-, Intendance en Bevoorradings- & Transporttroepen gerelateerde onderwerpen. Ook boeken betreffende diverse andere verschillende onderwerpen maken deel uit van onze bibliotheek. Ook vindt u in onze bibliotheek de waarderingsregisters van alle opgeheven onderdelen van de AAT, Intendance en B&T. Kom gerust eens tijdens de openingstijden van de HCRB&T een kijkje nemen in onze bilbliotheek, u kunt dan onder genot van een gratis kopje koffie/thee in alle rust het door u gewenste boek bekijken.

Wij lenen geen boeken uit, heeft u bepaalde interesses neem dan vooraf contact op met onze bibliothecaresse, zij zal u dan assisteren bij het zoeken van het boek dat u wil doorbladeren.

De Historische Collectie B&T beschikt ook over een grote hoeveelheid foto-albums. Zo zijn er vele albums van de verschillende AAT-eenheden in Nederlands-Indië, maar ook van diverse evenementen van AAT-, Intendance- en B&T-eenheden. Kom eens een kijkje nemen in onze bibliotheek.